Fókuszban a rendezvények

A társasági események, rendezvények, klubok és a fesztiválokat látogatókat célozzun meg a műsorainkkal

SZOLGÁLTATÁSAINK

PARTY & ESKÜVŐ

A 70-80-as évektől kezdve napjaink slágerjeikig átívelő feldolgozásokra építettük a több órás repertoárunkat… Álmunk, hogy a saját dalainkkal is mielőbb szórakoztassuk a közönségünket… Célunk, hogy a minőségi zenét kedvelőknek adjunk egy új impulzust, egy egyedi zenei élményt a teljesen egyedi köntösbe bújtatott dalainkkal…

A társasági események, rendezvények, klubok és a fesztiválokat látogatókat célozzuk meg a műsorainkkal, ahol 30-40 perc a minimum és 3 x 45perc a maximum fellépési idő!

Egyedi esküvői szolgáltatásunk is elérhető a házasulandó, lakodalmat tervezők számára, mely kizárólag egy 4 x 45perces fergeteges blokk!

A Fischer Company eredetileg zongora, dob es énekre épül, ahol kiegészítő szerepet kap a Harmonika. Formációnk könnyedén kibővíthető teljes nagyzenekari felállásig, akár énekesnővel is kiegészülve!

CEREMÓNIAMESTER

Tisztelt Hölgyek, Urak!
Kedves leendő Házasok, ifjú PáRock!

10 év “vendéglátózás” és/vagy kb. 300 esküvő a színpadról, mint énekes/frontember… A következő szezontól CEREMÓNIAMESTERként leszek elérhető ezen a szegmensen… Aki bizalmat szavaz és szeretne velem dolgozni, KERESSEN BÁTRAN…

TAGOK

VIDEÓ